DAG 375

Larinda’s Landing Oceanfront Cottages, 7532 St. Margarets Bay Road, Boutiliers Point, Nova Scotia
Call toll-free 1-866-766-2233
staat op het naamkaartje dat Charlene en Art ons heeft gegeven.


Walter komt ons uiterst hartelijk verwelkomen wanneer we voor zijn bureel stoppen. Hij komt uit Nederland en is hier gehuwd met een uiterst charmante en mooie Canadese. Ze hebben twee kleine kinderen. Walter is vlot en brengt ons onmiddellijk naar onze toegewezen cottage. Hij is zichtbaar blij om ons te kunnen verrassen. En verrast zijn we! Een prachtige cottage met een groene grastapijt die uitloopt naar de oceaan. Het zicht is gewoon adembenemend. De cottage  heeft een ruime uitgeruste keuken, living met open haard en TV en een badkamer met groot ligbad. Alles tot in de puntjes verzorgd. Een trap leidt naar de eerste verdieping waar een grote, mooie slaapkamer met terras een nog verbluffender uitzicht geeft.  Het plafond loopt tot in de nok wat de ruimte te goede komt. Walter zal later nog een bed brengen voor Shana én een verrassing maar die is nog niet aangekomen. We lopen samen met hem de tuin in naar het kleine strand. Er staan nog enkele gebouwen in de tuin maar onze cottage heeft het hele grasveld voor zich liggen. We hebben een groot terras en een open haard met ligstoelen waar Walter alvast vers hout en papier heeft klaargelegd. Hij is een échte gastheer en we voelen ons met hem dan ook direct thuis. Samen doorlopen we het gebouw dat echt van alles voorzien is.

We kunnen het amper geloven en installeren ons in ‘onze’ cottage. We moeten even bekomen van de aangeboden luxe. We zijn het niet meer gewend. Even later komt Walter terug aangelopen met een grote doos in zijn handen. In de doos zitten twee gekookte kreeften, aardappelpuree, groentjes én een fles witte wijn, zomaar aangeboden door Art en Charlene. Thank you!

En zo komt het dat op 10/7 we in Nova Scotia Canada, buiten op het terras met een knisperende open haard, Shana en ik, uitmuntende kreeften zitten te eten met een uitstekend wit wijntje erbij. Kan het nog mooier! Ik dacht van niet.

Afgelegde afstand     20 km
Totale afstand     83793 km

Zet cursor op foto en druk < of > voor vorige of volgende.