DAG 365

Toronto.
We hebben afgesproken om 11h00 aan de garage te zijn en stipt staan we klaar.De luchtfilter is vlug vervangen, de banden werden gisteren al geruild alsook de transmissieolie is aangevuld. Iedereen van de garage wil  met ons en de wagen op de foto, het wordt een groepsfoto van jewelste. Zo vriendelijk allemaal! Pardeep loopt glunderend rond en laat ons weten dat we niets moeten betalen. Wat?  Neen, niets! Geschenk van het huis! Ongelooflijk! Wat een service!
Pardeep stopt me nog vlug een zak in mijn handen met gummi handschoenen, wat vodden en twee liter transmissieolie om de lek op te volgen. Om dat bijvullen te vergemakkelijken heeft hij ook nog een handige spuit meegegeven. Super! Wat een gast zeg! We nemen, uiterst dankbaar, afscheid van iedereen. Ze zullen allen nog lang in onze herinnering blijven. Thanks Pardeep! Thanks Tara! Thanks Jaguar Land Rover Metro West.

We bellen nog even onze agent in Halifax om te informeren of de verscheping van de auto nog gepland staat op 20/7. Dat is! Laden dient op 14/7 te gebeuren en we spreken af aanwezig te zijn op 09/7 om het papierwerk te regelen. Met deze gegevens in onze agenda kunnen we nu onze vluchten boeken. Op 16/7 vertrekken we vanuit Halifax om op 17/7 in Brussel aan te landen. Onze reis naar huis is hiermee volledig geregeld en gepland.

De rest van de dag doen we de was, nemen een kijkje in de locale bioscoop maar de films zijn niet goed, kopen we eten bij Wallmart, lopen nieuwsgierig door Canadian Tire, een megagrote keten van autobenodigdheden en voor de derde nacht keren we terug naar ons vast plaatsje naast de snelweg.

Afgelegde afstand        83 km
Totale afstand        81425 km

Zet cursor op foto en druk < of > voor vorige of volgende.