DAG 361

Op weg naar Toronto, maar dat is nog wel een behoorlijk stuk. Onderweg passeren we Thunder Bay, een machtige baai met heel kleine eilandjes waarop dan hier en daar één huis staat. Zot om daar te kunnen wonen!

Veel wegenwerken met de daaraan gekoppelde wachttijden worden ons deel. Ik kan ze missen als kiespijn want de auto doet weer raar. We beginnen ons nu toch wel écht zorgen te maken. Gelukkig hebben we in Toronto enkele Land Rover dealers, wellicht kunnen zij ons helpen dit vervelend probleem op te lossen.

De verlaten plaats waar we eigenlijk willen overnachten moeten we ontvluchten. Zo gauw we uitstappen zwermen duizenden dondervliegjes rond onze oren. Buitenkomen zit er niet in en dus koken ook niet. Niet te doen! Bovendien zijn hier de zandvlooien weer.
Een versleten auto stopt naast ons en vier dronken mannen stappen uit. We sluiten onmiddellijk onze deuren af en nemen de pepperspray in onze handen maar ze zijn vriendelijk en bieden ons zelfs een biertje aan. Even loos alarm! De volgende plaats blijkt beter alhoewel we toch moeten uitkijken met de muggen, die blijken extreem groot. De rits van onze tent, duizendmaal open en dicht geritst, heeft het begeven. Het is improviseren nu om dat stekend gespuis buiten te houden.

Afgelegde afstand    597 km
Totale afstand      79945 km