DAG 273

Nog steeds geen nieuws wat betreft onze autoverzekering. Afwachten dus! We rijden verder naar Monterrey en stilaan zien we meer en meer bewaking en patrouilles langs de baan.We naderen stilaan de grens met de USA en vanaf deze stad is het nog slechts een 250 km. De remmen piepen nog steeds en beginnen me zorgen te baren. Wisselstukken kan ik niet vinden en de achterste zijn de laatste, vooraan heb ik nog één set reserve. De vele bergen hebben duidelijk hun tol geëist.

Een patrouille soldaten houdt ons tegen. Ze zijn uiterst vriendelijk, stellen wat vragen en willen even in de auto kijken. Dat kan! De sfeer is uiterst gemoedelijk en we babbelen over koetjes en kalfjes terwijl ze hier en daar dingen bekijken. Alles is ok en ze nemen vriendelijk afscheid. Heel hoffelijk houden ze zelfs de autodeur voor me open. Mooi toch?

Tegen 15hoo rijden we Monterrey binnen. Hier gaan we wachten tot we nieuws krijgen over onze verzekering. Hopelijk komt het goed.
Ibis wordt ons hotel. We worden vriendelijk ontvangen. De auto mogen we op de oprit zetten vlak tegenover de inkomdeur, want hun parking is voor ons te laag. Achter de hoek is een garage die ook aan frenos ( remmen) werken dus ook dat komt goed uit. Morgen werken we de blog bij en overmorgen brengen we de auto binnen voor nazicht. Hopelijk komt ook dat goed.

Afgelegde afstand      522 km
Totale afstand        49412 km